Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging
op natuurlijke wijze

Basische baden en toepassingen reinigen en verzorgen de huid en zorgen tegelijkertijd voor een aangename zelfvetting. Dat ziet men, dat voelt men. Beleef een voelbaar soepele, goed doorbloede en fluweelzachte huid en verhoogd gevoel van welzijn met de ontzurende lichaamsverzorging.

Bestel in onze webshop

MiraVera - 3x3 Tonicum
Huid- en haarverzorging

MiraVera, de schoonheidselixer werkt verfrissend en vitaliserend voor een mooie en stralende huid.

3x3 Tonicum voor de hoofdhuid zorgt met haar stimulerende werking voor haarbehoud en haarregeneratie.

Meer lezen

TafeltjeDekje

pH-Cosmetics
Alleen basisch, dat is goed voor uw huid!

pH-Cosmetics biedt een scala aan basische verzorgingsproducten voor de huid en haren. De schoonheidsproducten van pH-Cosmetics zetten de huid aan om zichzelf te reguleren en versneld dode huidcellen te ontbinden en celafval uit te scheiden

Meer lezen

TafeltjeDekje

Droog en nat borstelen
van de huid voor ontzuren van het lichaam

Ons lichaam probeert de centrale organen zuiver en de functies intact te houden. Zuren en schadelijke stoffen, die niet over de nieren, de darmen en de longen kunnen afgevoerd worden, probeert het organisme stelselmatig via de huid uit te scheiden. Daarvoor stuurt het lichaam zuren en schadelijke stoffen in de richting van de huidregio’s die rijk zijn aan klieren, zodat via deze weg de zuren en schadelijke stoffen uitgescheiden kunnen worden.

Meer lezen

TafeltjeDekje

AlkaWear
basische functionele kleding

Voor een zelfverzekerd optreden, een goed lichamelijke welzijn, een verzorgde huid en een heldere geest. De combinatie van AlkaWear kleding en MeineBase maakt het mogelijk de huid bij haar natuurlijke uitscheidingsfunctie te ondersteunen en verwijdert tevens dode huidcellen voor een zachte, soepele en stralende huid.

Meer lezen

TafeltjeDekje

Darmspoeling
ter ondersteuning bij detoxen & ontgiften

Bij darmproblemen zoals verstopping of een opgeblazen gevoel, maar ook speciaal bij vastenkuren, beschikt u met de darmspoeling van P. Jentschura over een goede behandelmethode zonder schadelijke bijwerkingen.
Door een klysma wordt de darm gereinigd en bevrijd van restafzettingen, waardoor de darmen beter gaan werken.

Meer lezen

TafeltjeDekje