Detoxen & Ontgiften

Detoxen & Ontgiften
voor reiniging en regeneratie

Volg de BasenKuur om geheel te detoxen en te ontgiften. Leidraad voor een vastenkuur zonder crisis en een krachtkuur voor een gezonde energiestoot.

Bestel in onze webshop

Mijn VastenKuur
Vastenkuur zonder crisis

Deze moderne tijd is niet allen uitermate hectisch, maar ook extreem zuurbelastend voor onze stofwisseling. Daarom is het zo belangrijk regelmatig door gerichte reinigings- en regeneratiefasen te ontlasten en tot rust te komen. Vasten is een fase van ontzuring en ontslakking van lichaam, geest en ziel, een fase van vitalisering en mineralisatie om onze zuur-base huishouding in evenwicht te brengen.

Meer lezen

TafeltjeDekje

Mijn KrachtKuur
Reinig u met de driesprong van de ontslakking

Geef uw leven een gezonde energiestoot en laat indien nodig de kilo's wegsmelten. Onder het motto "gezond maar voldoende eten" beschrijft Mijn KrachtKuur een goede vol te houden basenopbouwende manier van voeding. Natuurlijke vitale stoffen kunnen echt wonderen doen.

Meer lezen

TafeltjeDekje

Aqualine
4-in-1 watersysteem

Onze gezondheid hangt nauw samen met hoe wij leven. Water is de ‘Moeder van het Leven'. Alle leven bevat water. Ons lichaam bevat ongeveer 70% water. Als wij dagelijks ‘optimaal' water drinken dan wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen afvalstoffen efficiënter afgevoerd worden ....... en zo blijven wij gezonder.

Meer lezen

TafeltjeDekje